Wie

Op deze over ons pagina maakt u kennis met Lokale Loodgieters, bij u in de buurt. Ons team van goed opgeleide loodgieters staat op ieder moment klaar, om uw probleem op te lossen. Belt u ons (06-54215986), dan belt u rechtstreeks met de lokale loodgieter in uw omgeving. Wij hebben jarenlange ervaring en kunnen u met spoed helpen met uiteenlopende werkzaamheden. Als erkend water-technisch installateur is het onze taak ervoor te zorgen, dat de waterleiding volgens de geldende NEN1078 normen en voorschriften worden aangelegd. Wij werken uitsluitend met deskundige en ervaren loodgieters die daar geen twijfel over laten bestaan. 90% van alle storingen worden nog dezelfde dag, avond of nacht door ons opgelost. We bieden oplossingen voor elk probleem. Leveren vakwerk aan iedere klant en werken uitsluitend met betrouwbare producten van hoogwaardige kwaliteit onder Europese en Nederlandse veiligheidsrichtlijnen.

Wat

De Lokale Loodgieters zijn gespecialiseerde vakmannen, die zich richten op de aanleg, het onderhoud en de reparatie van sanitair, waterleidingen, afvoeren, riolering en daken. Ook CV-installaties en geisers kunnen wij voor u aansluiten en repareren (geen onderhoud).

Waar

Lokaal staat voor: “bij u in de buurt”. Uw lokale loodgieter is binnen handbereik. Bel ons (06-54215986) en wij komen zo snel mogelijk naar u toe.

Waarom

Als u een lekkage heeft of een verstopping van afvoer of riool, wilt u zo snel mogelijk goed geholpen worden. De Lokale Loodgieters zijn altijd bereikbaar en snel ter plaatse. Onze loodgieters hebben hun wagens vol materieel en gereedschap. Hierdoor kunnen we de meest voorkomende reparaties direct uitvoeren. Mocht het probleem niet in één keer verholpen kunnen worden, dan treffen we eerst een noodvoorziening en maken we direct een afspraak voor de definitieve reparatie.

Loodgieter nodig? Bel 06-54215986

Wij zijn echt 24/7 en 365 dagen per jaar bereikbaar

Lokale Loodgieters: moderne vaklui met ambachtelijke kennis

Een loodgieter is een vakmens, die zich richt op aanleg en onderhoud van sanitair, verwarmingsinstallaties, waterleidingen en/of riolering. Oorspronkelijk hield de loodgieter zich bezig met dakbedekking gemaakt van lood, koper en later zink. Toen de waterleiding en riolering zijn intrede deden, werden er loden water- en afvoerleidingen gebruikt. Het aanleggen en repareren van deze leidingen kwam bij de loodgieter terecht. Tegenwoordig zijn de werkzaamheden van een loodgieter enorm uitgebreid.

Lokale Loodgieters beschikt nog steeds over de ambachtelijke kennis van toen en combineert deze met de laatste ontwikkelingen van nu. Hierdoor kunnen onze loodgieters uw vragen en wensen op de juiste manier uitvoeren en oplossen.

Heeft u last van lekkage, afvoerverstopping, geen warm water of stankoverlast? Dit zijn problemen waarvoor u snel een loodgieter nodig heeft. Lokale Loodgieters komt het liefst vandaag nog bij u langs, om uw problemen op te lossen.

Lokale Loodgieters betekent voor u:

 • Erkende installateur
 • Gekwalificeerde en vakkundige loodgieters
 • Wij werken volgens Europese normen
 • Werkzaamheden onder garantie
 • 365 dagen per jaar
 • 24/7 bereikbaar op 06-54215986
 • Wij komen direct!
 • Wij werken snel en netjes
 • 80% van de problemen worden dezelfde dag opgelost!
 • Voorrijkosten en uurtarief worden telefonisch besproken
 • Vooraf prijsindicatie
 • Geen verrassingen achteraf
 • Mobiel pinnen mogelijk
Bel direct